Top 100 Tiktok Food & Beverage Videos (Malaysia)

Replying to @AisyaDaisy🌼
13.71M
950.16K
6.93%
4
16.98K
113.96K
Housemates korang pernah masak tak ayam kicap dengan telur dadar ni? Sedap wehh. Nak lagi sedap suruh housemate korang je masak 😁 ##MakanLokal#ayammasakkicap #telurdadar #menubujang #menusimple
4.67M
415.99K
8.9%
7
3.77K
11.58K
alhamdulillah dah sah 🥹 #pru #pru15 #undi
3.65M
373.47K
10.22%
1
9.69K
9.53K
5.83M
237.94K
4.08%
1
5.79K
6.05K
5
Khairulaming
Sepatah dua kata dari team creator Malaysia 🇲🇾🥹 #TikTokForYouStage @TikTok For You Stage @tiktokIDofficial
1.98M
198.76K
10.05%
0
2.19K
1.79K
6
Khairulaming
Menu simple untuk buat bekal. Yang mana nak masak cara mudah boleh guna method ni 😁 ##MakanLokal#nasigorengkampung #ayambakarladahitam #cucurbawang
1.39M
123.19K
8.89%
1
902
2.69K
7
Chicken Royale
Dah lama teringin tu 🤣 #chickenroyale ##MYFoodie#foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp ##Foodie#kualalumpur #klfoodie ##MakanLokal#makan #idea #kontenmakan #foodchallenge #cheese
2.15M
107.36K
4.99%
1
303
524
8
Khairulaming
Eh macam kenal je kat airport tu haha. Persediaan untuk ke #TikTokForYouStage di Jakarta Indonesia. Korang jangan lupa tengok event ni live malam esk kat @tiktokIDofficial
1.37M
99.97K
7.29%
2
286
378
9
Khairulaming
Nervouss nak bagi speech haha. Jangan lupa tengok #TikTokForYouStage malam nii pukul 8 malam waktu malaysia. @Nelysa Norazlan @알렉스 Alex @𝔥𝔞𝔣𝔦𝔷 𝔞𝔩𝔬𝔫𝔤𝔤 pun ada kat sini! @TikTok For You Stage
1.04M
99.96K
9.58%
1
459
686
Replying to @IZZ_LilyNinaFamily🐅🐘
2.02M
83.03K
4.11%
0
2.96K
3.58K
11
Khairulaming
Benda wajib mengidam tengah malam. Makan maggi kari dengan guna chilli oil dari Sambal Nyet ni. Pedas terangkat 😝 #SambalNyet #sambalnyetkhairulaming ##MakanLokal#maggi #maggikari
1.07M
75.7K
7.11%
0
509
1.08K
2.21M
75.03K
3.39%
0
1.47K
2.87K
13
Khairulaming
Meriahh semalam 😭 Ni recap untuk TikTok For You Stage kat Indonesia. Terima kasih @TikTok Malaysia sebab jemput kami ke sini. Nice to meet you @Nelysa Norazlan @알렉스 Alex and @𝔥𝔞𝔣𝔦𝔷 𝔞𝔩𝔬𝔫𝔤𝔤 juga. It was an honor to be here @tiktokIDofficial @TikTok For You Stage #TikTokForYouStage
1.02M
74.11K
7.3%
0
578
442
Hari ini dlm sejarah
1.47M
72.32K
4.93%
0
1.24K
1.69K
Terima kasih isteri ku masak lauk kegemaran ku Gulai Telur Itik 😭😭❤️❤️
878.62K
67.22K
7.65%
0
283
250
Semoga akak @Nurul Nur Ariani dilimpahkan rezeki melimpah ruah amin
985.61K
65.15K
6.61%
0
1.77K
2.37K
17
Chicken Royale
Ehem ehem where’s next? Hehe #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea #kontenmakan #foodchallenge #cheese
1.36M
64.52K
4.75%
1.59K
1.7K
3.18K
Depa kata saja aku nak buat marketing bg org beratoq panjang😅
1.24M
62.99K
5.08%
0
502
1.14K
Replying to @nrfrnzaidi harussslaa bestieeee 🤝 ajak incik osban skali k… maciam2 adaaa 👍👩‍🍳✅
601.08K
57.07K
9.49%
1
234
728
Terima kasih isteri ku masak Tomyam paling sedap 😭❤️
549.56K
53.33K
9.7%
0
354
701