# tiktokmy

52.2K
1.09B

Top 50 Hot Videos(tiktokmy)

#ad Dont panic when no halal cert, just look ingredients can liao!! #muslimtok #halal #tiktoksg #fyp #CheckAskDecide #tiktokmy #tiktokindo
5.76M
617.55K
10.71%
5.64K
2.14K
3.83K
RM500 and doesn’t come with binoculars 🥲 #fyp #tiktokmy #billieeilishmalaysia
3.34M
257.39K
7.7%
2.01K
2.5K
3.13K
Moh le buat Kari Ayam Ala Bangladesh yang saya ikut resipi @femmes_introverties thank you ya. Sedap dan mudah nak masak. Gedebok semua dalam poyok! #adikfoods #adikfoodsrecipe #Recipe #MakanLokal #tiktokmy #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #MYFoodie #tiktokchef #tiktokfood #curry #yummy #homecooking #foryou #fyp #food
1.9M
97.83K
5.16%
32.11K
1.76K
20.37K
4
Moh le buat! Sambal Tumis Ikan Bilis Basah ni makan dengan nasi panas & telur goreng kicap. Memang layan😁 #Recipe #adikfoodsrecipe by #adikfoods #sedap #MakanLokal #tiktokmy #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #MYFoodie #tiktokchef #spicy #sambal #foryou #fyp #homecooking #cooking #fy
1.51M
91.7K
6.07%
14.79K
1.39K
10.21K
5
Amber Chia
Welcome my parents tiktok world ... 😂 #amberchia #tiktokmy #lbootd #myparents
838.53K
36.03K
4.3%
53
264
83
6
暴牙菇 (JASPERS)
对不起,素芬! #fyp #foryourpage #tiktoksg #tiktokmy #tiktoker #搞笑 #暴牙菇 #funny #素芬 #comedy
831.35K
28.29K
3.4%
12
665
2.82K
7
SYA 👹
I think this is how I’ll be like as a zombie #tiktoksg #fyp #tiktokmy #muslimtok #tiktokindo #zombie
710.9K
117.9K
16.58%
3.3K
865
2.01K
8
Moh le buat! Simply Sedap #Recipe #adikfoodsrecipe #adikfoods #tiktokchef #MYFoodie #MakanLokal #tofu #egg #yummy #veggie #tiktokmy #malaysia #tiktokindonesia #foryou #fyp #enak #cooking #Foodie #yummy #easyrecipe
701.3K
27.03K
3.85%
8.35K
221
7.47K
9
Yazmin Aziz
Who said you can go out?! 😤🤣 #fyp #tiktokmy #couple
645.3K
25.07K
3.89%
33
92
54
10
Yazmin Aziz
Ketawa2, esok earthquake 🥹🤣 #fyp #tiktokmy #philippines #hidilyndiaz
619.57K
31.08K
5.02%
19
59
50
11
Yazmin Aziz
Replying to @edhz_0812 bapa saya dulu pun Christian 😅 #fyp #tiktokmy #couple
617.65K
28.98K
4.69%
210
763
158
12
Replying to @nhrj2611 Moh le buat! Baca tips dalam #pinnedcomment ya. Boleh cuba jika suka #adikfoodsrecipe #adikfoods #tiktokchef #MYFoodie #MakanLokal #chili #paste #preserve #honemadefood #tiktokmy #tiktokindonesia #foryou #fyp
612.23K
30.46K
4.97%
5.54K
375
4.42K
13
Yazmin Aziz
Tak tahu siapa angkat.. saya ke dia? 🥲 #fyp #tiktokmy #philippines #hidilyndiaz
608.59K
27.89K
4.58%
69
227
126
14
Moh le buat! Nak guna ikan masin tenggiri atau yang lain pun ok je. Baca #pinnedcomment utk #adikfoodsrecipe by #adikfoods #tiktokchef #MYFoodie #MakanLokal #yummy #fish #rice #friedrice #eggs #Recipe #tiktokmy #tiktokindonesia #foryou #fyp #enak #Foodie #easyrecipe #yummy
598.92K
29.44K
4.91%
3.69K
267
2.85K
15
Yazmin Aziz
To be genuinely happy is a blessing ❤️ #fyp #tiktokmy #love
591.53K
24.27K
4.1%
153
319
181
16
Moh le buat Sambal #sotong, simple je #MalaysianFood #Recipe by #adikfoods tak guna asam jawa, guna sos cili dan sedikit perahan limau atau #lemonade sebelum tutup api. #adikfoodsrecipe #sedap #tiktokmy #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #MYFoodie #tiktokchef #homecooking #tiktokfood #cooking #spicy #squid #fyp #foryou #yummy
559.32K
33.96K
6.07%
4.75K
385
3.62K
17
Yazmin Aziz
Tak sangka jam 3 pagi, sunyi tapi best pulak 🥲🤣 #fyp #tiktokmy
552.96K
32K
5.79%
159
138
206
18
Yazmin Aziz
Favorite arms 🙈 #fyp #tiktokmy #couple
527.07K
15.89K
3.01%
52
100
51
19
Moh le siang sotong #IniStyleKita #MYFoodie #MalaysianFood #MakanLokal #squid #mealprep #fyp #foryou #malaysia #tiktokmy #tiktokmalaysia #tiktokfoodie
521.97K
34.89K
6.68%
449
75
223
20
Alisya Lee
Idol kacau fan ❌ Fan kacau idol ✅ p/s: Kalau kenal tlg TAG dia please 🫣🫶🏻 #작업멘트 #fyp #tiktokMY #tiktokKR #tiktokKR #pickupline #isaac #in2it #idol #kpopidol #malaysia #dancer #fanservice #timebomb #singlealbum #isaacvoo
486.89K
77.58K
15.93%
917
146
290
21
Tanpa minyak! Sama macam kari ayam Bangladesh tapi ada extra bahan! Moh le buat! #adikfoodsrecipe #Recipe #adikfoods #sedap #lamb #lambcurry #MakanLokal #IniStyleKita #MalaysianFood #tiktokmy #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #MYFoodie #tiktokchef #foryou #fyp #tiktokfood #tiktokcook #curry #yummyfood
456.66K
21.62K
4.73%
6.72K
411
5.67K
22
Yazmin Aziz
Masalahnya kenapa masuk tak ketuk pintu?? 🥲🤣 #fyp #tiktokmy #comedy
418.96K
26.03K
6.21%
273
295
346
23
Yazmin Aziz
Bespren ada filem baru ke? 😳😆 #fyp #tiktokmy #comedy #filter
416.34K
51.9K
12.47%
553
740
525
24
SYA 👹
This is probably why Im a muggle 🤡 #tiktoksg #tiktokmy #tiktokindo #muslimtok #halaltok #hijab
412.16K
74.25K
18.02%
1.72K
611
1.17K
25
Amber Chia
He have no idea what is happening! 😂#MotherandSon #lookalike ? 😬 #amberchia #ashtonwong #tiktokmy
407.8K
11.72K
2.87%
34
225
65
26
Alisya Lee
who is SARAH? Cari japppp 😤 The way he react when someone call him OPPA 🫠 #fyp #tiktokMY #foryoupage #tiktokKR #isaac #malaysia #아이젝 #말레이시아 #솔로앨범 #타임범 #많이사랑해주세요 #abgJekJek
390.28K
48.91K
12.53%
395
297
171
27
Yazmin Aziz
Nasib baik ada juga yg panggil i bespren atau tonsilot 😌🤣 #fyp #tiktokmy
380.56K
21.74K
5.71%
48
172
66
28
暴牙菇 (JASPERS)
My money dont jiggle jiggle … #fyp #foryourpage #tiktoksg #tiktokmy #tiktoker #搞笑 #暴牙菇 #暴笑 #funny #comedy #rap #moneydontjiggle
373.87K
21.99K
5.88%
1
328
1.76K
29
Yazmin Aziz
Footballers kena paksa buat TikTok kerana besprennn 🙈❤️ #fyp #TikTokMY #Habibi
336.47K
8.04K
2.39%
31
65
26
30
Yazmin Aziz
Watch until the end to see him angry 🤣🤣🤣 #fyp #tiktokmy #prank #couplegoals #comedy #jobinterviewprank
332.62K
8.43K
2.53%
25
149
80
31
Moh le buat! Kelentung-kelentang dah siaaappp! #sedap #Recipe by #adik#adikfoods #adikfoodsrecipe #MakanLokal #tiktokmy #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #noodle #cooking #homecooking #breakfast #vermicelli #fyp #foryou #yummyfood #tiktokchef #myfoodie
322.72K
12.97K
4.02%
2.71K
132
2.1K
32
Moh le buat Telur Kicap Sekuali . Cepat, sedap dan boleh tarik gebor sebab kenyang perut😂 #adikfoodsrecipe #Recipe #adikfoods #sedap #eggs #MakanLokal #tiktokmy #tiktokfood #tiktokchef #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #MYFoodie #foryou #fyp #homecooking #yummy
304.77K
18.2K
5.97%
2.49K
155
1.64K
33
Yazmin Aziz
Traveling renews our soul 💙 #FYP #TikTokMY #tiktoktravel #TikTokCouple
299.26K
7.78K
2.6%
58
139
56
34
SYA 👹
Yall so cute leh- Lets just be mindful and respect each other’s boundaries! #tiktoksg #tiktokmy #tiktokindo #fyp #muslimtok #CheckAskDecide
291.57K
20.19K
6.92%
98
107
100
35
Min zaw🔵
သင်မသိသေးတယ် camera setting သုံးခု အကြောင်း #minzaw #🙏teamv5 #foryoupage #1millionaudition #tiktokmyanmar #viral #foryou #phonetrick #for #tiktokmy
288.91K
17.76K
6.15%
3.53K
66
171
36
Yazmin Aziz
I wonder what the tent was for 🤔 #fyp #tiktokmy #billieeilishmalaysia
275.54K
8.39K
3.04%
84
137
63
37
Moh le buat! Simple je #MakanLokal #IniStyleKita #MalaysianFood #tiktokfood #tiktokmy #adikfoodsrecipe #adikfoods #Recipe #tiktokmalaysia #tiktokindonesia #MYFoodie #tiktokchef #maggie #homecooking #fyp #fy #foryou
263.3K
14.91K
5.66%
1.41K
111
1.01K
38
Yazmin Aziz
Siapa lagi September 10 baby?! 🥹❤️ #fyp #tiktokmy #birthday
251.22K
15.49K
6.17%
25
583
81
39
Yazmin Aziz
Ok. Saya dah stress #fyp #tiktokmy
244.41K
10.59K
4.33%
13
80
38
40
Yazmin Aziz
Watching my baby’s comeback! 😍🔥 #fyp #tiktokmy #kelantan #gomokelategomo
238.93K
8.99K
3.76%
25
99
51
41
Yazmin Aziz
Eh nenek pun beratur! 😩🤣 #fyp #tiktokmy #family
235.38K
10.81K
4.59%
8
37
9
just practising for the future #richmom #tiktokmy #tiktoksg #pov #fyp #dior
235.13K
26.89K
11.44%
234
124
317
43
暴牙菇 (JASPERS)
梁搞胃 ! #FYP #foryourpage #tiktoksg #tiktokmy #tiktoker #搞笑 #暴牙菇 #暴笑 #funny #comedy #梁朝伟 #hahaha #tonyleung #marklee
230.37K
10.75K
4.67%
3
140
235
44
Moh le buat! #IniStyleKita guna Sos Lada Hitam Mahsuri dari Sarawak #Malaysia masak ketam by #adikfoods ni #sedap sangat #adikfoodsrecipe #MakanLokal #MYFoodie #tiktokmy #tiktokindonesia #fyp #tiktokfood #foryou #tambahjermahsuri #seafood
227.92K
9.45K
4.15%
3.87K
127
3.18K
45
tutiandyuki
HAHA had to hop on this trend #tiktokmy #catsoftiktok #catlover #fyp #viral
221.99K
37.08K
16.71%
626
159
879
46
Yazmin Aziz
Siapa ajar dia ni?! 😩🤣 #fyp #tiktokmy #couple #comedy
217.35K
5.54K
2.55%
53
121
38
47
Yazmin Aziz
Happened this morning. May God protect us and I pray we can return home safely 🤲🏻❤️ #FYP #TikTokMY #TikTokPH
213.23K
10.45K
4.9%
49
247
64
48
#MakanLokal Ha.. ni yang saya buat #foodart #food #creativity by #adikfoods guna #misedaap dan #organic #foodcolour #tiktokmy #tiktokmalaysia #fooddecoration #contest #foryou #colouring #yummy #tiktokindonesia #noodles #tiktokchef #seni
192.1K
16.65K
8.67%
32
59
61
49
Yazmin Aziz
Korang celebrate monthsary tak? ❤️#fyp #tiktokmy #Love #couplegoals
183.82K
3.71K
2.02%
20
96
20
50
暴牙菇 (JASPERS)
打油要记得! #fyp #foryourpage #tiktoksg #tiktokmy #tiktoker #搞笑 #暴牙菇 #暴笑 #funny #comedy #考车 #DRIVING #drivingtest
181.72K
4.65K
2.56%
2
35
385